Pachet 1 borcanel miere cu nuca, 1 borcanel miere cu seminte, 1 borcanel polen, 1 caserola capaceala, Show Bazzz !!!

45,00 lei
cu TVA
Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 3.

Pachet 1 borcanel miere cu nuca, 1 borcanel miere cu seminte, 1 borcanel polen, 1 caserola capaceala, Show Bazzz!!!

Mierea de albine este un adevarat elixir pentru sanatate, avand intrebuintari atat in medicina, cat si in cosmetica sau gastronomie. Contine vitamine, minerale, aminoacizi, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi si antioxidanti ce-i dau o valoare curativa uriasa.

Mierea poliflora este produsul multor plante de pe camp si are in compozitia sa diverse minerale, vitamine si principii active. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale.

Mierea cu miez de nuca este o delicatesa care rasfata simturile si un cocktail deosebit de hranitor .

Se poate consuma si in scop terapeutic, cate o lingura dimineata pe stomacul gol.

Proprietati:

Vitaminizeaza si mineralizeaza organismul

Este benfica pentru dezvoltarea memoriei

Imunizeaza si sustine imunitatea naturala a organismului

70% miere

30% nuca

Mierea cu seminte de dovleac si floarea soarelui are efecte uluitoare asupra corpului, consumate corect devin un aliat de nadejde in lupta contra anemiei si durerilor de cap.

Este o combinatie benefica in combaterea viermisorilor intestinali, faciliteaza cresterea copiilor, protejeaza inima, alunga insomniile, poate combate matreata si imbunatateste vederea. Mierea si semintele de dovleac  sunt bogate in grasimi sanatoase precum acizii grasi Omega 3 si 6, fibre, antioxidanti si substante fitochimice care regleaza sistemul imunitar.

60% miere si 40%  seminte.

Capaceala este capacul de la fagure, cu care albinele „sigileaza’’ mierea depusa in fiecare celula a stupului pentru a-i conserva calitatile terapeutice.

Capaceala este produsul minune al stupului fiind un ”medicament" realizat de albine in farmacia stupului, are o aroma deosebita si pastreaza proprietatile terapeutice ale elementelor active din compozitia sa: mierea, ceara, propolisul, enzimele si antibioticele naturale. Datorita compozitiei sale, capaceala are proprietati terapeutice si curative deosebite. Se consuma prin mestecare pana cand ceara se topeste in gura, apoi se arunca