Înfiintata în  2010, Show-bâzzz este o asociatie de tip familial, care isi desfasoara activitatea  de exploatatie apicola in comuna Tamna, jud. Mehedinti.

Am inceput activitatea cu  cativa stupi pentru a asigura o miere de calitate necesara consumului familiei noastre. Fascinati de lumea minunata a acestor micute insecte, uimitoare prin calitatile si organizarea lor, am inceput sa studiem, sa ne informam si ne-am extins activitatea care a devenit o pasiune.

Anul acesta am obtinut si o finantare europeana cu ajutorul careia speram sa marim stupina si sa achizitionam utilaje apicole care sa ne ajute in dezvoltarea pasiunii-afacere.

Am muncit mult, impulsionati de exemplul albinutelor noastre si speram sa satisfacem cerintele clientilor nostri prin produse de calitate.

De ce Show- bâzzz? Ce altceva este stupul daca nu scena unde are loc spectacolul muzical in care rolul principal il are Regina in jurul careia roiesc, aducand nectar si depunandu-l ca pe o ofranda in camarile stupului, mii de albine, fiecare avand un rol bine stabilit in spectacolul ce va avea ca rezultat mierea.