1 caserola polen poliflor natural , crud, 500 g, Show Bâzzz!!!

70,00 lei
cu TVA
Cantitate

1 caserola polen poliflor natural 500g , crud, Show Bazzz!!!

Polenul crud este congelat imediat dupa recoltare si pastrat ca atare.Acesta este un aliment viu care are, in plus fata de polenul uscat, lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime esentiale pentru buna functionare a organismului, bacterii benefice si antioxidanti care elimina radicalii liberi din organism.Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura și neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima.

Este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, dinamizant, vitaminizant si mineralizant.
Contribuie la mentinerea unei stari bune de sanatate, la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ. Contine vitamine (A, beta-carotenoide, E, grupa vitaminelor B), bioflavonoide, minerale care contribuie la intretinerea tineretii, vitalitatii si la intarzierea proceselor de imbatranire. Este un tonic ideal in starile de epuizare fizica si intelectuala (stres, examen, competitii). Polenul crud poliflor este un amestec de polenuri de pomi fructiferi, salcie si flora spontana de campie si deal.

Doza uzuală recomandata:

Copii ( 3-10 ani) - 1 lingurita/zi (5 g) Adulti - 2 linguri/zi (30 g).

Polenul crud este recomandat copiilor peste 36 luni.
Pentru eficienta maxima, se recomanda o cura de minim 6-7 saptamani, de doua ori pe an, primavara și toamna. Polenul crud poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.Conditii de pastrare:

Se pastreaza in mod obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse intre -5 si -18 grade C. Polenul crud rezista doar 5-6 zile in afara congelatorului si 2-3 zile in frigider dupa desigilare.

Desi se pastreaza la congelator, nu ingheata, datorita continutului scazut de apa din interiorul granulei de polen (8-10%). Aceasta permite consumul imediat dupa ce este scos de la congelator. Polenl crud poate fi scos si reintrodus la congelator de nenumarate ori, fara niciun risc de deteriorare a calitatilor.

Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud.

Ingrediente:
Polen crud poliflor 100%

.