Pachet : 1Borcan cu miere tei + 1 Borcan cu miere salcam + 1 Borcan capaceala + Bat miere spiralat, Show - Bâzzz!!!

82,00 lei
cu TVA

Pachet : 1Borcan cu miere tei + 1 Borcan cu miere salcam + 1 Borcan capaceala + Bat miere spiralat, Show - Bâzzz!!!

Cantitate

1Borcan cu miere tei 750 gr + 1 Borcan cu miere salcam 750 gr + 1 Borcan capaceala 100 gr+ Bat miere spiralat, Show - Bâzzz!!!

Mierea de salcam este unul sortimentele de miere cele mai cautate si apreciate, gustul placut, inconfundabil si proprietatiile medicinale fac din acesta un produs pe care pofticiosii nu au cum sa nu-l aprecieze. . Are proprietati antimicrobiene si antiinflamatoare, ceea ce o face utila in tratarea guturaiului, laringitei, bronsitei si a tusei.

Mierea de tei are aroma cea mai placuta si cea mai puternica din toate tipurile de miere, contine oligoelemente ca potasiu, calciu, magneziu. Se recomanda ca remediu impotriva oboselii si stresului, este folosita drept calmant al sistemului nervos.

Capaceala este produsul minune al stupului fiind un ”medicament" realizat de albine in farmacia stupului, are o aroma deosebita si pastreaza proprietatile terapeutice ale elementelor active din compozitia sa: mierea, ceara, propolisul, enzimele si antibioticele naturale. Datorita compozitiei sale, capaceala are proprietati terapeutice si curative deosebite.

Batul pentru miere este o ustensila in culoarea natur, ideala pentru miere.

Forma spiralata a capatului va ajuta sa folositi mierea intr-un mod eficient, fara a curge si se curata foarte usor.