Borcanas tip amfora cu miere si goji, 140 grame, Show Bazzz

16,00 lei
cu TVA

 Borcanas tip amfora cu miere si goji, 140 grame, Show Bazzz!!!

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 5.

Show – Bazzz!!! iti ofera o combinatie sanatoasa de miere cu goji.         

Mierea de salcam face parte din parte din sortimentul de miere de calitate superioara, fiind cel mai solicitat, datorita aromei si gustului placut si inconfundabil pe care il are. Acest tip de miere este parfumat, fin si delicios,datorita continutului mare de fructoza. Acesta este motivul pentru care zahariseste cel mai greu, pastrandu-si fluiditatea pana la 2 ani( in functie de puritate si de mediul de depozitare).

Mierea de salcam are o serie intreaga de efecte benefice pentru cei suferinzi de boli cardiovasculare, de ficat, rinichi, este indicata impotriva afectiunilor respiratorii, mai ales a tusei.

Este un tonic general,detoxifianta si energizanta ,ajuta la tratarea insomniilor, tulburarilor de natura nervoasa si asteniilor.

Fructele de goji sunt bogate in minerale precum magneziu, fier, calciu, potasiu, cupru, seleniu, contin 18 aminoacizi, vitamina A, vitamina B, B2 si B6, vitamina E, polizaharide, acizi grasi nesaturati , antioxidanti.

Combinatia de miere de salcam cu goji este ideala pentru combaterea deficientei de fier si a anemiei. Un energizant complet, ce ofera energie, incetineste imbatranirea celulelor, previne bolile degenerative, ajuta digestia. 

 Pentru comenzile ce contin o cantitate de minim 70 bucati, pretul per borcanas se negociaza.

 Pentru comenzi mai mari de 300 lei, livrarea este gratuita.

 Coletul va fi livrat maxim a 2 a zi dupa ce a fost plasata comanda.