Faguri in miere tei Show-Bâzzz!!!

40,00 lei
cu TVA

Faguri in miere tei Show-Bâzzz!!!

Cantitate

Mierea de tei este una dincele mai bune si mai apreciate sortimente de miere din lume, fiind bogata in vitamine( in special B1), aminoacizi si un continut ridicat de polen

Are aroma cea mai placuta si cea mai puternica din toate tipurile de miere, contine oligoelemente ca potasiu, calciu, magneziu.Arborele de tei este folosit pe scară largă in fitoterapie pentru proprietățile sale calmante și pentru decongestionarea căilor respiratorii. 

Mierea de tei  poate cristaliza in timp dar acesta este un proces natural  și nu afectează calitatea acesteia. Pentru decristalizare, introduceți produsul intr-un recipient cu apă calduță și asigurați-vă că temperatura nu este mai mare de 40 ° C.

Mierea de tei este eficienta in ameliorarea si tratarea diferitelor afectiuni: 

             Calmeaza sistemul nervos

·         Combate insomnia, avand efect sedativ

·         Trateaza raceala si calmeaza bronsitele

·         Faciliteaza evacuarea secretiilor nazale

·         Reduce spasmul digestiv si pulmonar

·         Stimuleaza digestia

·          Extern pentru a ajuta la vindecarea rănilor pe piele, eczeme și arsuri

Fagurele de miere este unul din cele mai complexe si mai pure produse apicole.

Show – Bâzzz!!! recolteaza acest produs direct din stup si, nefiind supus niciunui tip de procesare si prelucrare, acesta isi pastreaza intacte toate proprietatile sale benefice.Capacelele de ceara cu care albinele sigileaza celulele, contin propolis si substante volatile, ce ajuta in tratarea afectiunilor respiratorii si ale aparatului digestiv.

Fagurele cu miere, prin mestecare, curata dintii, dezinfecteaza cavitatea bucala, vindeca gingiile inflamate si ajuta la eliminarea tartrului, asadar, mestecarea fagurilor cu miere este foarte utila in tratarea gingivitei si parodontozei. Dupa mestecare, ceara se poate inghiti sau arunca.

Este excelent pentru copii si poate fi consumat usor datorita dulcetii sale. Mestecarea unei bucati in fiecare dimineata, pe stomacul gol, le va intari organismul, iar acesta va face fata mai usor provocarilor de sezon – raceli, gripe. Pentru consumul zilnic, se recomanda 50 g de fagure.