Pachet 1 Borcan miere tei 750 g + 1 Borcan faguri in miere tei 750 g + 1 caserola polen poliflor 200g

95,00 lei
cu TVA

Pachet 1 Borcan miere tei 750 g + 1 Borcan faguri in miere tei 750 g + 1 caserola polen poliflor 200g , Show Bâzzz!!!

Cantitate

Pachet : 1 Borcan miere tei 750 g+ 1 Borcan faguri in miere tei 750 g +1 Caserola  polen poliflor 50 g , Show Bazzz!!!

Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere din lume, fiind bogata in vitamine( in special B1), aminoacizi si un continut ridicat de polen.

Are aroma cea mai placuta si cea mai puternica din toate tipurile de miere, contine oligoelemente ca potasiu, calciu, magneziu

Mierea de tei poate cristaliza in timp dar acesta este un proces natural si nu afecteaza calitatea acesteia.Pentru decristalizare, introduceti produsul intr-un recipient cu apa calduta si asigurati-va ca temperatura nu este mai mare de 40 °C.

Fagurele de miere este unul din cele mai complexe si mai pure produse apicole.Show – Bazzz!!! recolteaza acest produs direct din stup si, nefiind supus niciunui tip de procesare si prelucrare, acesta isi pastreaza intacte toate proprietatile sale benefice.Capacelele de ceara cu care albinele sigileaza celulele, contin propolis si substante volatile, ce ajuta in tratarea afectiunilor respiratorii si ale aparatului digestiv.

Polenul crud este congelat imediat după recoltare si pastrat ca atare.Acesta este un aliment viu care are, in plus fata de polenul uscat, lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime esentiale pentru buna functionare a organismului, bacterii benefice si antioxidanti care elimina radicalii liberi din organism.Acest produs al stupului este pastrat in forma sa naturala, cruda, pura si neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima.

Doza uzuală recomandata:

Copii - 1 lingurita/zi (5 g) Adulti - 1 lingura/zi (15 g).

Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.
Pentru eficienta maxima, se recomanda o cura de minim 6-7 saptamani, de doua ori pe an, primavara și toamna. Polenul crud poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fara restrictii.