Pachet: Borcan faguri in miere tei + Borcan faguri in miere salcam + Bat miere spiralat Show - Bâzzz!!!

89,00 lei
cu TVA
Cantitate

Pachet : 1Borcan 750 gr faguri in miere tei + 1 Borcan 750 gr faguri in miere salcam + Bat miere spiralat, Show - Bâzzz!!!

Mierea de tei are aroma cea mai placuta si cea mai puternica din toate tipurile de miere, contine oligoelemente ca potasiu, calciu, magneziu. Se recomanda ca remediu impotriva oboselii si stresului, este folosita drept calmant al sistemului nervos.

Mierea de salcam este unul sortimentele de miere cele mai cautate si apreciate, gustul placut, inconfundabil si proprietatiile medicinale fac din acesta un produs pe care pofticiosii nu au cum sa nu-l aprecieze. . Are proprietati antimicrobiene si antiinflamatoare, ceea ce o face utila in tratarea guturaiului, laringitei, bronsitei si a tusei.

Fagurele de miere este unul din cele mai complexe si mai pure produse apicole.

Show – Bazzz!!! recolteaza acest produs direct din stup si, nefiind supus niciunui tip de procesare si prelucrare, acesta isi pastreaza intacte toate proprietatile sale benefice.Capacelele de ceara cu care albinele sigileaza celulele, contin propolis si substante volatile, ce ajuta in tratarea afectiunilor respiratorii si ale aparatului digestiv.Dupa mestecare, ceara se poate inghiti sau arunca.

Batul pentru miere este o ustensila ideala pentru miere, in culoarea natur.

Forma spiralata a capatului va ajuta sa folositi mierea intr-un mod eficient, fara a curge si se curata foarte usor.