Pachet 3 borcane miere, bat miere spiralat + 1 borcanel capaceala, Show - Bâzzz!!!

119,00 lei
cu TVA

Promovam un stil de viata sanatos!

Cantitate

 Promovam un stil de viata sanatos!

     Pachetul contine 3 borcane de 750 gr. miere fiecare, de diferite sortimente ( salcam, tei, poliflora cu continut si de miere de mana) ,bat miere spiralat si  un borcanel de 100  gr. capaceala.

    Mierea de salcam este unul sortimentele de miere cele mai cautate si apreciate, gustul placut, inconfundabil si proprietatiile medicinale fac din acesta un produs pe care pofticiosii nu au cum sa nu-l aprecieze. . Are proprietati antimicrobiene si antiinflamatoare, ceea ce o face utila in tratarea guturaiului, laringitei, bronsitei si a tusei.

    Mierea de tei are aroma cea mai placuta si cea mai puternica din toate tipurile de miere, contine oligoelemente ca potasiu, calciu, magneziu. Se recomanda ca remediu impotriva oboselii si stresului, este folosita drept calmant al sistemului nervos.

    Mierea poliflora este produsul multor plante de pe camp si are in compozitia sa diverse minerale, vitamine si principii active. Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale.

   Capaceala este produsul minune al stupului fiind un ”medicament" realizat de albine in farmacia stupului, are o aroma deosebita si pastreaza proprietatile terapeutice ale elementelor active din compozitia sa: mierea, ceara, propolisul, enzimele si antibioticele naturale. Datorita compozitiei sale, capaceala are proprietati terapeutice si curative deosebite.

Batul pentru miere este o ustensila ideala pentru miere, in culoarea natur.

 Forma spiralata a capatului va ajuta sa folositi mierea intr-un mod eficient, fara a curge si se curata foarte usor.